نشست چالشی از جنس غذا
مظلوم
محصولات سلامت محور زمینه ساز کاهش بیماری هاست

محصولات سلامت محور زمینه ساز کاهش بیماری ها است
به گزارش نوفل لو شاتو؛ «کوهستانی» مدیر عامل شرکت دانش بنیان خراسان رضوی، در نشست تخصصی چالش ها و فرصت غذایی که در ساختمان جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: افزایش سطح سلامت مردم با استفاده از محصولات ارگانیک و همچنین استفاده زمینه ساز کاهش بیماری ها می باشد.
وی با بیان اینکه استفاده از محصولات فراسودمند باعث کنترل و کاهش بیماری هاست که افراد بسیاری با آن درگیر هستند، تصریح کرد :شرکت دانش بنیان ما که در زمینه تولید محصولات غذایی سلامت محور فعالیت دارد در خصوص چالش های تولید و روی فرهنگ سازی خوردن غذاهای سلامت تحقیق و پژوهش میکنند
مدیر عامل شرکت دانش بنیان آفتاب نوخیز تاکید کرد: این محصولات سلامت محور، در سراسر دنیا معرفی می شود چرا که با توجه به شیوع بیماری هایی چون دیابت و فشارخون و گوارش مورد نیاز جامعه است.
وی با اشاره به اینکه، نهادهای بسیاری برای کنترل بیماری تلاش کردند، گفت: با توجه به بیماری های شایعه ای که در کشور ما مثل فشار خون و دیابت و….وجود دارد متاسفانه سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر به خاطر دیابت فوت کردند.
وی اظهارداشت: تمام نعماتی که خدا در زمین آفریده قابل سودمند است و برای سلامتی مفید هست اما زمانی که در بذرها دست کاری صورت میگیرد دچار ناسازگاری می شود.
غذاهای فراسودمند راهکاری ساده برای ارتقای سلامت جامعه :
در ادامه این نشست خبری؛ دبیر چالش ها و فرصت های تولید غذاهای فراسودمند و سلامت محور گفت:تولید غذاهای فراسودمند و کمک به ترویج آنها راهکاری ساده برای ارتقای سلامت جامعه است.
«مسعود نجف نجفی» در نشست چالش ها و فرصت های تولید غذاهای فراسودمند و سلامت محور گفت: اگرتعریفی از غذای فراسودمند داشته باشیم که توسط سازمان غذا و دارو مطرح شده غداهای فرا سودمند با ظاهر غذاهای معمولی است.
وی افزود: اما تفاوت آن در ارزش غذایی بالا و خاصیت های مشخص است که در جهت ارتقای سلامت به اثبات رسیده است.
وی با اشاره به اینکه تعریف دیگری توسط کمیسیون بین المللی علوم غذایی فراسودمند اروپا مطرح شده است تصریح کرد : مصرف غذا ارگانیک شرایط جسمی و روانی را بهبود می بخشد، ماده غذایی فراسودمند میتواند بخشی از رژیم غذایی فرد را تشکیل دهد و باعث ایجاد اثرات سلامت بخش در مصرف کننده شود.
نجفی ضمن تاکید بر اینکه اگر بخواهیم اهمیت این غذاها را جمع بندی کنیم گفت: به این نتیجه می رسیم که تمایل مصرف کنندگان به این نوع مواد غذایی بیشتر شده است همچنین میتوانند باعث پیشگیری از بیماریها و تقویت سلامت داشته باشند.
دبیر نشست چالش ها و فرصت های تولید غذاهای فراسودمند و سلامت محور اظهارداشت:بازار غذاهای فراسودمند در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۴ میلیارد دلار بوده است و پیش بینی می شود در سال ۲۰۳۲
این عدد به حدود از ۶۰۰ میلیارد دلار برسد.
وی بیان کرد:در بررسی های انجام شده عمده غذاهای فراسودمند محصولات لبنی است و فرآوده های گوشتی، روغن ها و فرآورده های حاصل از سویا هم از دیگر محصولاتی است که مورد اقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است
وی ادامه داد :همچنین این غذاها در حوزه سلامتی قلب و کاهش وزن هم تاثیر بسزایی دارد و اقبال مصرف کنندگان را به دنبال داشته است.
برچسب ها :نشست غذا دارو ، نوفل لو شاتو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0